Jozzie » Specials » Geld lenen

Geld lenen: vind de juiste lening

Je wilt geld lenen tegen gunstige voorwaarden. Een lage rente en de juiste leningvorm. Er zijn veel geldverstrekkers waaruit je kunt kiezen. Bepaal daarom eerst het doel waarvoor je geld wilt lenen. Daarna vergelijk je de verschillende geld aanbieders op hun voorwaarden. Geld lenen kan, met of zonder BKR registratie.

Geld lenen? Let goed op! Vergelijk eerst verschillende aanbieders.

Als je geld wilt lenen let dan goed op de voorwaarden van de geldverstrekker. Geld lenen kost altijd geld. Het is niet voor niets dat je rente moet betalen over het geleende bedrag. Vergelijk daarom goed vooraf de rentetarieven bij verschillende aanbieders van geld. Je kunt hier veel op besparen als je even de moeite neemt om tarieven te vergelijken.

Gunstig geld lenen met een BKR registratie

Je kunt ook geld lenen als je een BKR notering hebt. Er zijn veel geldverstrekkers die leningen afsluiten met aanvragers die een notering hebben bij het BKR. Je kunt bijvoorbeeld ook een hypotheek krijgen, een zogenaamde BKR hypotheek. Vaak kan dit onder gunstige voorwaarden. Vergelijk daarom eerst alle aanbieders van een geldlening.

Ook bestaat er een mogelijkheid om jouw BKR notering te verwijderen . Het is lastig als je een dergelijke notering hebt om aan geld te komen. Je kunt zelf een poging wagen om ervan af te komen, of hiervoor professionele hulp inschakelen.

Geld lenen voor specifieke doelen

We hebben enkele leendoelen op een rij gezet. In het betreffende artikel kun je er meer over lezen.

Geld lenen in één dag

Soms kun je niet wachten op een geldverstrekker die er één tot twee weken over doet om een lening af te sluiten. Je wilt dan snel geld hebben, bijvoorbeeld voor een auto of een wasmachine. Er zijn gel…

Geld lenen: BKR registratie verwijderen

Hoe kun je een BKR registratie verwijderen? Je kunt dit zelf doen, maar ook met behulp van gespecialiseerde bedrijven. Zij kunnen je helpen het hele traject naar een schuldenvrij bestaan goed te doorl…

Hoe leen je voordelig? 10 tips!

Iedereen leent wel eens geld. Hoe leen je voordelig geld? Er zijn verschillende redenen waarom mensen een lening afsluiten. Maar voordat je een lening gaat afsluiten is het verstandig alles goed op ee…
Gepubliceerd door Jozzie op 01-09-2010, laatst gewijzigd op 03-06-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.