Jozzie » Specials » Afvallen

Snel afvallen: 10 kilo in één maand kwijt

Je wilt snel afvallen. Dat kan echt! Sommige methodes zijn slecht voor je lichaam omdat de balans in je voeding dan ver te zoeken is. In één maand 10 kilo kwijt raken? Dat is absoluut mogelijk! Alles draait om discipline als je snel wilt afvallen!

Snel 10 kilo afvallen in 1 maand

Als je dit wilt bereiken dan zul je een strak schema moeten naleven. Een vast eetpatroon op basis van dag- en weekmenu’s helpt hierbij enorm goed. Zorg ervoor dat je voeding zo wordt aangepast dat je afvalt. En houd dit vol! Beweeg er extra bij zodat je lichaam ook nog mooier en strakker wordt! Zorg wel voor een uitgebalanceerde voeding. Het is belangrijk om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo nodig kun je naast het dieet voeding supplementen nemen in de vorm van pillen. Er zijn diverse aanvulling te verkrijgen. Met goed afgestemde weekmenu’s en dagmenu’s heb je in principe geen voeding supplementen nodig. Alle vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt zitten in de menu’s verwerkt.

Andere methoden om snel af te vallen

Als je wilt afvallen dan kost dit extra energie. Afvallen gaat niet vanzelf. Een gezond eetpatroon is altijd een goede basis om mee af te vallen. Naast gezond eten, drie maaltijden per dag, kun je extra middelen gebruiken om het afvallen te bevorderen. Er bestaan diverse mogelijkheden om naast gezond eten de stofwisseling en de vetverbranding te bevorderen. Eén van die mogelijkheden is om dit tijdens je slaap te doen. Je kunt ook andere activiteiten ondernemen. Sporten in de sportschool is bijvoorbeeld niet alleen effectief, maar kan ook heel gezellig zijn in sociaal opzicht. Als het mooier weer is dan kun je ook buitenactiviteiten ondernemen. Buiten sporten is ook gezond vanwege de frisse lucht die je binnenkrijgt tijdens de activiteiten. Een goed voorbeeld is hardlopen. Met hardlopen verbrand je erg veel calorieën.

Afvallen met bepaalde producten

Je kunt ook gebruik maken van zogenoemde afslankkoffie. Afslankkoffie kan zorgen voor het omzetten van hardnekkig lichaamsvet naar energie voor de spieren. Je krijgt er energie van waardoor je beter in je vel komt te zitten. Daarnaast zorgt afslankkoffie er ook voor dat giftige stoffen worden afgevoerd in je lichaam. Door afslankkoffie te combineren met andere diëten en extra lichaamsbeweging kun je er voor zorgen dat het afslanken in een stroomversnelling komt. Ieder mens zit anders in elkaar en zal anders reageren op bepaalde combinaties in het afslanken. Probeer verschillende zaken tegelijk uit om er achter te komen wat voor jou de beste methode is om snel af te vallen.

Artikelen over snel afvallen

We hebben enkele artikelen op een rij gezet waarin je meer kunt lezen over snel afvallen. Er zijn verschillende manieren om gewicht kwijt te raken. Het is van te voren moeilijk in te schatten of een bepaalde methode goed voor jou zal werken. Je kunt daarom het beste meerdere manieren uitproberen. Het middel dat bij veel mensen werkt is het eetpatroon aanpassen. Met name de hoeveelheid voedsel en de vele eetmomenten op een dag terugbrengen naar normale, zo niet kleinere hoeveelheden heeft bij de meeste mensen gelijk effect op het gewicht. Het bijhouden van een eet dagboek kan daarbij helpen. Door alles wat je eet te noteren, krijg je inzicht in wat jouw eetpatroon eigenlijk is. Zo kun je gemakkelijker zaken bij stellen.
10 kilo afvallen in 1 maand

10 kilo afvallen in 1 maand

In een maand tijd 10 kilo afvallen? Het kan echt. Het begin van ieder dieet is niet zo moeilijk, maar om het vol te houden wel. Daarom moet je van te voren bedenken welke strategie je wilt toepassen o…

Afvallen in enkele weken met een weekmenu en dagmenu

Een mooier en strakker lichaam in enkele weken tijd. Dat wil iedereen! Maar hoe doe je dit zonder op een houtje te hoeven bijten? De meeste dieet programma's schrijven voor dat je erg weinig mag eten…

Snel afvallen - 6 gouden tips om slank te blijven!

Snel afvallen kan iedereen. Maar hoe zorg je ervoor dat er geen jojo-effect ontstaat? De meeste methodes om heel erg snel af te vallen zijn niet zo goed voor je lichaam, bijvoorbeeld 5 kilo in 1 week…
Gepubliceerd door Jozzie op 01-09-2010, laatst gewijzigd op 03-06-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.